Odaberite broj i dobit ćete poruku od arkanđela Mihaela!

Pogledajte sliku. Koji broj vas privlači? Odaberite jedan i dobit ćete poruku od arkanđela Mihaela! Dopustite da vas intuicija vodi.

Možda budete privučeni s više brojeva, ako je tako, oni imaju posebno značenje za vas i odnose se na trenutnu zabrinutost u vašem životu.

-? Jedan ~ ?

Kreativno rješenje – Mislite izvan kocke!  

Arhanđeo Mihael vam sada pomaže da razmotrite i proučite alternativne mogućnosti. To će dovesti do mirnog i savršenog rješavanja problema.

Arkanđel Mihael vam pokazuje mač što simbolizira poziv na konačnu akciju. Akcija koja je potrebna ovdje je fizička i kreativna akcija. Pristup koji rutinski koristite za rješavanje problema bit će neučinkovit u trenutnoj situaciji. Dobit ćete anđeosko vodstvo kada prihvatite promjenu u razmišljanju.

Zamislite sebe kako stojite u kocki. Kocka je sigurna, ali njen prostor je ograničen. Dok stojite u kocki, oblik nameće ograničenje vašim mentalnim procesima i funkcionira isključivo kao rezultat njezina sastava. Proces “razmišljanja izvan kocke” također može zahtijevati fizičku aktivnost kao što je kretanje izvan četiri zida vašeg uma ili vašeg doma. Arhanđeo Mihael vas može voditi da razmišljate s njim, sjedite ili šećete s njim.

Izvan ograničenja četiriju fizičkih zidova vaša će se pluća ispuniti svježim zrakom, a u vašem umu će se manifestirati vrijedne smjernice, piše Tiffany stiles. Kada prigrlite promjenu razmišljanja dopuštate da vam se otvori prilika u kojoj će izroniti sjajne ideje, uvidi i trenuci  genijalnosti koji pružaju čudesna rješenja problema i poteškoća.

Afirmacije: Mogu razmišljati izvan kocke. Ja sam kreativan u svojim reakcijama na stres i izazove. Tražim novi način razmišljanja o ovoj situaciji. Vjerujem u moju sposobnost da otključam put koji vodi prema naprijed i oslobodim se.

Alternativna značenja: Kritičko razmišljanje, kreativna nastojanja, nova iskustva, skriveni potencijal, vjera, nadahnuće, mudrost, inteligencija, samouvjerenost, logika, promišljanje, mogućnost pretraživanja duše, procjena, jedinstveno rješenje, vizija, originalnost.

 ? Dva ~ ?

Programiranje – Očekujte nešto divno!

Arkanđeo Mihael traži da se svaki novi dan započne postavljanjem namjere očekivanja nečeg čudesnog i uzbudljivog.

Arkanđeo Mihael vam pokazuje mač što simbolizira poziv na konačnu akciju. Arhanđeo Mihael vam sada pomaže svakodnevnim programiranjem s vašom namjerom. Vaša pozitivna namjera je svemoćna i iznimno vas štiti. Kada postavite namjeru i očekujete nešto divno, šaljete poziv Svemiru da dostavi sve darove za vaše najviše dobro.

Programirajući svaki dan s arkanđelom Mihaelom, pripremate se za prihvaćanje radosti, uzbuđenja, sreće i neočekivanih blagoslova za sebe i ljude u svom životu. Arkanđeo Mihael traži da se svako jutro povežete s njim kada se probudite, prije nego što se dignete iz kreveta, otvorite oči i kažite u sebi ili naglas: “Danas će se dogoditi nešto čudesno!” Postavljanje ove namjere je poput bacanja pokrivača pozitivne energije ispred vas koji pomaže očitovati divne stvari na svim razinama.

Afirmacije: Svaki dan započinjem pozitivno.  S lakoćom manifestiram divne stvari u svom životu. Dopuštam svojim anđelima da mi donose prekrasne darove svaki dan. Ja sam otvoren za manifestaciju i za primanje obilja prekrasnih blagoslova.

Alternativna značenja: Odbacivanje kontrole, pozitivno razmišljanje, manifestacija, sreća, posebni blagoslovi, iznenađenja, najviše dobro, drevna mudrost, osobni rast, sudbina, primanje, povećana kreativnost, ravnoteža i sklad, strahopoštovanje, nadahnuće.

-? Tri ~ ?

Zaštita fizičkog tijela – Zlatna mreža: Podignite zaštitu!

Arkanđeo Mihael predlaže “tehniku ​​zaštite pomoću zlatne mreže koja će donijeti sigurnost i sklad u vaše energetsko polje”.

Arkanđeo Mihael vam pokazuje štit što simbolizira moćan alat za zaštitu. Arkanđeo Mihael potiče vas da naučite raditi s moćnom energijom zlatne zrake. Ovo je obojena zraka svjetlosti kojom su anđeli i arhanđeli posebno privučeni zbog svoje visoke vibracijske frekvencije. Ne samo da je ova boja izuzetno zaštitna, već je to čista anđeoska energija koja će prizvati više anđela koji će vam pomoći da zaštitite sebe, svoju obitelj i svoj dom.

Rad s ovom bojom pomaže vam da se povežete sa svojim anđelima svaki dan i najvažnije je da je koristite tijekom meditacije. Zlatna zraka pomaže u premošćivanju energetskog jaza između Zemlje i anđeoskih područja kako biste lakše primili anđeoske upute i anđeoska upozorenja. Arkanđeo Mihael traži da pozovete anđeosku zaštitu na početku svakog dana. Zamislite sebe kako ste okruženi prekrasnom svjetlucavom zlatnom mrežom koja ima sitne rupice poput “žičane mreže”.

Zlatna mreža je čista zaštita i djeluje tako što odbija negativnost, ali male rupe omogućuju i protok pozitivne energije, vibracije ljubavi u oba smjera. Još jedan važan aspekt zlatnog štita je da djeluje kao spužva za vaše negativne misli i apsorbira ih da budu preobražene od anđela tako da ne klize u vašu auru ili u Svemir. U bilo koje vrijeme tijekom dana kada vam je potrebna dodatna zaštita brzo recite u sebi:  “Podigni zaštitu arkanđele Mihael!” I to će biti učinjeno.

Afirmacije: Siguran sam. Ja sam vođen i zaštićen. Zaštićen sam anđeoskom zlatnom svjetlošću. Arkanđeo Mihael stoji preda mnom u ljubavi i zaštiti.

Alternativna značenja: Sunce, prosvjetljenje, duboko razumijevanje, dobročinitelj ili zaštitnik, ljubaznost, mudrost, znanje, poziv na povezivanje s anđeoskim carstvom, meditacija, zlatna prilika, zlatna medalja, nagrada, prvo mjesto, zlatni trenutak u vremenu, zlatni ključ.

-? Četiri ~ ?

Vlastita energija – Odvojene energetske trake!

Arkanđeo Mihael donosi moćno iscjeljivanje kako bi ponovno uravnotežio vaše energetsko polje.

Arkanđeo Mihael vam pokazuje mač i štit što simbolizira moćni alat za ublažavanje stresa. Mi smo energetska bića u ljudskom tijelu i naše energetske razine mogu se lako iscrpiti, zbog čega nam fizičko tijelo dolazi u stresno stanje. Arkanđeo Mihael je stručnjak za otkrivanje energetskih konopa koji iscrpljuju vaše vitalne razine energije.

Ti se konopi ili trake mogu oblikovati u vašim općim interakcijama s obitelji, prijateljima i kolegama, a osobito tijekom kontakta s ljudima koji su pod stresom ili koji imaju nisku razinu energije. Pozovite arkanđela Mihaela da stane pored vas i zamolite ga da odvoji i zapečati sve vezanosti koje su se formirale u vašem energetskom polju.

Arkanđeo Mihael će pozvati anđele da također donesu iscjeljenje i drugoj osobi/osobama koje su oblikovale konopce kako bi se ponovno vratile u ravnotežu i održavale vlastitu osobnu energije. Od vitalnog je značaja da održavate vlastitu energiju koju vam je Bog dao, za vaše zdravlje i dobrobit. Kada ste brižna, velikodušna, suosjećajna duša, drugi vam mogu lako crpiti energiju. Kad god se osjećate umorno i iscrpljeno, pozovite arkanđela Mihaela da „napravi skeniranje“!

Afirmacije: Arkanđeo Mihael me iscjeljuje. Moje energetske polje je bistro i puno Božjeg svjetla. Moje energetsko polje je u ravnoteži i harmoniji. Moje čakre, meridijani i svjetlosna tijela su u savršenoj ravnoteži i skladu.

Alternativna značenja: Potreba za svakodnevnom zaštitom, arhetip spasitelja, rad na stresu, psihički napadi, krađa energije, ovisnosti, potreba za uzemljenjem.

 

Izvor: ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Scroll to Top