ON JE BIO SVEŠTENIK, A ONA MONAHINJA: Nakon 7 godina su napustili manastir i počeli da žive zajedno “Bog ih je ujedinio”

Ljubavna priča o svešteniku i monahinji iz Perua obišla je svet i predivana je

Masiel je svoj život posvetila tome da bude monahinja. Za to vreme je Tomas živeo kao sveštenik. Oboje su studirali teologiju, bili su iskušnici u manastiru i nisu ni slutili da će im život krenuti u drugom pravcu.

Masiel i Tomas su se upoznali na bogosloviji i postali su bliski prijatelji, ali nisu razmišljali o ljubavnoj vezi.

VIDEO NA TIKTOTKU

A, onda su oboje u veoma kratkom periodu odlučili da napuste život u manastiru. Tada i tu počinje njihova ljubavna priča.

“Posle sedam godina sam napustila život u manastiru. On je nakon šest godina ostavio poziv sveštenika i počeo da živi kao normalan svet. Međutim, nismo uopšte bili fokusirani jedno na drugo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ovaj ljubavni par kaže da ljubav dolazi kad je najmanje očekuješ. Srce ne bira kada ćeš se zaljubiti.

Masiel je napustila manastir i vratila se svetovnom načinu života. Nakon godinu dana to je uradio i Tomas. Nešto kasnije, njih dvoje su stupili u kontakt, a kasnije i u vezu.

VIDEO NA TIKTOKU 2

Kada smo se prvi put sastali sve je izgledalo kao na filmu. On je nešto pričao, a ja sam imala želju samo što duže da ga gledam,” ispričala je Masiel.

Ovaj ljubavni par sada živi zajedno i vesti o svojoj vezi dele na društvenim mrežama.

Bog je taj koji dovodi prave ljude u naše živote,””Bog vas je ujedinio”,”Božije vreme je savršeno”,”Definitivno jedna od najlepših ljubavnih priča”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir


Sponsored ads: