ON JE BIO VELIKA LJUBAV SLOBODE MIĆALOVIĆ: Voleli se ludo, a on se vratio bivšoj i OŽENIO JE

Sloboda Mićalović pre Vojina Ćetkovića, volela je reditelja, koji se na kraju vratio bivšoj.

Sloboda Mićalović danas uživa u ljubavi sa Vojinom Ćetkovićem, a pre nego što je uplovila u bračne vode, ludo je volela reditelja Juga Radivojevića. Inače, reditelj je danas u braku sa njenom koleginicom Milenom Vasić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi pre nego što je upoznao Slobodu.

Jug o Slobodi ima samo najlepše reči, a u jednom intervjuu se dotakao njihove ljubavne veze i otkrio šta misli:

Jug Radivojević
foto: Kurir / Zorana Jevtić

– Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

Jug Radivojević, Milena Vasić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

Jug Radivojević
foto: You Tube / Printscreen / Talija By Luna Lu

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova.

Izvor: stil.kurir.rs