OVE LJUDE ODMAH ELIMINIŠITE IZ SVOG ŽIVOTA – S NJIMA SAMO GUBITE VREME: Oni nisu neko ko zaslužuje vašu pažnju i ljubav!

Sponsored ads:

Postoje ljudi koje volimo, bilo kao prijatelje ili partnera, ali oni nisu vredni našeg vremena, pažnje niti energije jer od njih ne dobijamo ono što želimo već samo gubimo vreme. Evo ko su ti ljudi.

Ponekad, koliko gog da se trudimo, određena osoba nasa ne zaslužuje jer se prema nama ne ophodi s poštovanjem, uvažavanjemm en uzvraća nam ljubav i naklonost, ne pokazuje privrženost… Na takvu osobu jednostavno ne treba gubiti vreme jer samo traćimo svoj život i energiju. Evo ko su te osobe:

Licemeri– neko ko naljuti kada mu dugo ne odgovarate na poruku ili otkažete planove bez upozorenja, a on to može da uradi vama bez trunke srama… Na osobu koja se naljuti kada se prema njoj ponašate onako kako se ona ponaša prema vama…

Ona koja se stalno žali kako su svi oko nje glupi, pokvareni, lenji, (jer takva osoba nikada ne vidi da je problem u njoj), ko stalno svaljuje krivicu na druge, ne prihvata odgovornost…

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Onaj ko misli da se sve okreće oko njega, ko je sebičan i ko nije u stanju da razume, prepozna i ceni tuđe potrebe i želje.

Onaj ko je siguran da je uvek u pravu. Ne treba vam narics koji ne priznaje da postoje druga mišljenja, koji ne uvažava druge, koji ne može da podnese da neko drugi zna više od njega…Ako nastavi da insistira čak i kada mu dokažete da nije u pravu, bežite od njga!

Manipulator– onaj koji izokreće istinu kako bi se uklopila u njegove reči. Ko vas tera da sumnjate u ono što znate, u šta verujete…Ako se zbog njega osećate nesigurno, on je manipulator koji samo želi da vas kontroliše

Onaj ko projektuje sopstvene komplekse na vas, ko vas optužuje za izdaju, obmanjuje i vara iza leđa. Ko se ljuti što se udaljavate, a to isto radi vama… 

Onaj koji ne želi da se razvija i napreduje. Ponaša se isto kao u školi, buntovno i nezrelo, bez namere da preuzme odgovornost i život u svoje ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Sensa


Sponsored ads: