OVO ĆE REĆI MUŠKARAC KOJI NE POŠTUJE SVOJU ŽENU: 7 fraza koje ga odaju!

Bez poštovanja, sve drugo gubi smisao

Ako muškarac izgovori jednu od ovih fraza, to ne mora da znači ništa, ali ako izgovori 3 ili 5, onda se zapitajte sa kim ste u braku?

1. Ja donosim novac u ovu kuću, a šta ti radiš?

Nije važno da li žena radi ili sedi kod kuće sa decom, glavno je da njen muž poštuje to što ona radi. Ali ako partner izgovara ovu rečenicu, onda je definitivno ne poštuje. Kad žena čuje ovu rečenicu, bez obzira što “drži kuću na sebi” ona će se osećati beskorisno.

2. Žene su nerazumna bića

Pokušaj omalovažavanja žene i pokazivanja da ona ništa ne razume je nepoštovanje. Muškarac koji uz sebe ima inteligentnu ženu može biti samo uspešan čovek.

3. Ne treba nam godišnji odmor/krečenje kuće/novi nameštaj

Ova izjava obično znači da muškarac ne želi da stvori udobnost u svome domu sa svojom ženom.

4. Opet tvoje glupe emocije

Ako je žena emotivna zbog toga jer joj se dete razbolelo ili zato što je želela novi posao, ali nije uspela – a muškarac nipodaštava njene emocije, to samo znači da ne poštuje ono što je njoj važno i vredno.

5. Sama je kriva, naljutila me je

Ako muškarac podigne ruku na ženu, za to opravdanja nema. Ako čovek reaguje nasilnički, ne postoji opravdanje za njegova dela.

6. Sve žene su manipulatori

Naučno je dokazano da je sve što izgovore i muškarci i žene sklono manipulaciji. Svi mi govorimo sa ciljem da nešto dobijemo. Zato je nepravedno optužiti samo žene.

7. Ako ti se ne sviđam, potraži drugog!

Ova fraza znači samo jedno – on ne želi da se menja! Ovo može značiti i kraj, jer on ne želi da udovoljava svojoj ženi, da je zadrži pored sebe.

Izvor: Stil.kurir.rs