Ovo su 5 znakova koji pokazuju da dostižete VAŠE DUHOVNE visine

Znakovi duhovne visine

Momenti intenzivne tegobe označavaju duhovno uzdizanje.U takvim pritiskajućim uslovima, vaša duša se počinje uzdizati.Počinje učiti od neizbježne boli i razbija prepreke tolerancije i kreće prema stanju bez presedana izdržljivosti.Ako prolazite kroz duhovno uzdizanje, sigurno ćete naići na ove znakove.

Tuga vas potpuno prožima

Val tuge vas je potpuno istrošio.Prolazite kroz nevjerovatno teško vrijeme u vašem životu i zarobljeni ste u stanju depresije.Čak i ako je vaš svijet netaknut, ne možete podnijeti pred očima kako se nečiji drugi život srušio pred nogama.Imate neusporediv osjećaj suosjećanja za ljudsku rasu.Vaša sentimentalnost je više evoluirala.Najbolji način da se uhvatite u koštac s ovom tugom je da prihvatite svijet kakav jest i iskoristite svoje ampetičke tendencije za veće dobro.

Postali ste društveno izolovani

Imali ste golem društveni život, ali onda se sve promijenilo.Počeli ste se udaljavati od prijatelja i porodice i odlučili ste stvoriti druženje sa izolacijom i usamljenosti jer ste konačno shvatili da je svijet kao što ste ga vidjeli bio obmanujuća iluzija.Više nemate istu povezanost sa prijateljima , jer ste počeli vibrirati na sasvim drugoj razini.

Napustili ste vaš posao da bi pronašli vašu strast

Odlučili ste napustiti svoj posao jer mislite da vam to ne može pomoći da postignete svoje ciljeve u životu.Osjećate se prilično sretno što tražite nove strasti u životu.Kada duša raste, ovo ponašanje je redovna pojava.

Izolacija i usamljenost brine vašu porodicu

Vaša odluka o izoliranju od svijeta brine vašu porodicu.Misle da ste poludili.Ali ono što ne razumiju je da tek prolazite kroz fazu duhovnog rasta.Zato više niste mentalno ili duhovno usklađeni s njima.

Ismijavaju vas i vaš put

Svako ima podrugljive primjedbe.Označavaju vas kao nakazu.Niko ne razumije ono što vas zanima.Jedinstveni ste i ne uklapate se u bilo koje ljudsko okruženje.Zato vas niko nije spreman prihvatiti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

Scroll to Top