POLNIM ORGANOM JE ZASVIRALA FLAUTU, ŽIRI OSTAO U ŠOKU: Bizaran nastup obilazi svet, ljudi ne mogu da veruju šta vide

Žena je umećem polnog organa ostavila žiri u šoku

Emisija “Ja imam talenat,” koja je nekada uživala veliku popularnost u Srbiji, zapravo je adaptacija američkog formata “America’s Got Talent.” Iako u našoj zemlji više nije prisutna, u drugim evropskim državama, poput Francuske, i dalje je vrlo praćen format. Zbog toga nije iznenađujuće što je jedna učesnica francuske verzije postala globalni hit zbog svog izuzetno neobičnog i gotovo neviđenog talenta tokom protekle godine, prenosi Žena.rs.

ja imam talenta
foto: preentscreen/Youtube

U emisiji smo navikli videti različite izvođače, uključujući mađioničare, akrobate, repera, pevače, hazardere i kaskadere, kao i muzičare koji izvode čuda na svojim instrumentima. Međutim, do sada nismo imali priliku svedočiti stvaranju muzike putem neobičnog instrumenta – polnog organa, koji predstavlja noćnu moru za svako dete u Srbiji tokom osnovne škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

A šta se tačno desilo?

Beatris Mekif, žena od 40 godina, postavila je frulu u svoj intimni deo, raširila noge na naslonima stolica, okrenula se naglavačke i počela stvarati melodije. Iako je izazvala šok i nelagodu kod publike, žirija i onih koji su kasnije pogledali snimak, uspela je izazvati smeh. Možda je neki od prisutnih smejao iz neugodnosti zbog bizarnosti situacije i nedostatka pravog talenta.

Žiri je bio podeljen – dva člana su bila oduševljena, dok su dva člana bila zgrožena. Na kraju je publika donela odluku da Beatris ne ide dalje i da napusti emisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: