Ponosni otac je snimio bebino uživanje u pranju kose, a snimka je rastopila svijet

Ponosni otac je uzeo kameru i snimio bebino uživanje u prvom pranju kose. Nije očekivao da će snimka postati popularna. 

Amira Yvonne Glenn je prvo dijete Taveona i Sierre. Sasvim je normalo da roditelji žele zabilježiti sve prve trenutke svog prvog djeteta. Tako je nastala i ova predivna snimka. 

Amira je rođena s bujnom kosom tako da je nakon prvog kupanja trebala i prvo pranje kose. Svatko kome je netko drugi prao kosu zna da to može biti trenutak za uživanje. 

Dok je ponosni otac držao kameru, medicinska je sestra prala kosu njegovoj kćeri te je nastala preslatka snimka. 

„Je li ti fino?“, upitala je medicinska sestra dok je stavljala šampon u Amirinu kosu. Beba je odmah otvorila usta te se činilo kao da se smiješi od užitka. 

Tko ne voli dobro masažu glave? Njezina je bila posebno nježna. 

Amira pranje kose
Snimka zaslona: YouTube

Kada je došlo vrijeme za ispiranje, medicinska je sestra napunila posudu vodom i posula ju preko kose malene Amire. Bebino je lice izdavalo da jako uživa u svemu tome. 

Može se čuti kako medicinska sestre govori: „O, pa ti uživaš.“ 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Tada je bilo vrijeme za češljanje sve te divne kose tako da je medicinska sestra uzela češalj. Ispalo je da se Amiri i to sviđa. 

Može se čuti i smijeh njezinog tate kada je prilikom češljanja medicinska sestra Amiri napravila malenu irokezu. 

Njezin je tata kasnije komentirao: „Bilo je neprocjenjivo gledati Amirino prvo pranje kose, ostao sam bez daha te sam htio snimiti taj trenutak kako bi ga i drugi u obitelji mogli doživjeti. Toplo mi je oko srce kada pomislim da sam stvorio tako predivnu djevojčicu.“ 

Snimka je učitana na internet 2016. godine te je postala vrlo popularna.

Taveon je dodao: „Mislim da je snimka dobila toliko pažnje jer su u medijima stalno neke negativne vijesti. Predivno, opušteno novorođenče je točno ono što ljudi trebaju vidjeti. Ta je snimka mnogima izmamila osmijeh na lice te su mnogi sigurno poželjeli jednu takvu bebu.“ 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Prošle su 4 godine od objave ove snimke, no ona je i dalje nevjerojatno popularna. Možda sada ne možemo ići kod frizera, ali nas barem Amira može podsjetiti kako je to lijepo iskustvo. 


Sponsored ads: