Rečenice koje narušavaju vezu: Ovo ni jedan muškarac ne želi da čuje od partnerke!

Od ovih rečenica im se diše kosa na glavi

Ove rečenice izbegavajte ukoliko želite da sačuvate mir u kući:

1. Moramo da pričamo

Ovu frazu muškarci vide kao nagoveštaj svih mogućih problema. Čak i ako ona želi da razgovara o odlasku na večeru, sam prizvuk te rečenice upućuje ih da nešto nije u redu te se već u startu osećaju krivima. Muškarci bi da žene odmah pređu na stvar, umesto korišćenja dramatičnih uvoda. 2. On ovo, On ono… Priznali to ili ne, većina muškaraca je ljubomorna. Ako konstantno čuju isto muško ime, bilo da je reč o kolegi, konobaru, komšiji ili prijatelju, oni se ne koncentrišu više na priču već im je u glavi to što ga stalno spominje. 3. Komentari na njegove ljubavne veštine Žene, kao i muškarci, pričaju sa svojim prijateljicama o seksu. Ali dok pripadnici jačeg pola pričaju opšte stvari ili se hvale svojim umećem, žene će pričati o konkretnim situacijama ili tražiti savete. Muškarci ne vole da čuju da se raspravlja o njihovom seksualnom umeću ili analizira situacija iz kreveta.

4. Opet si…

Naglašavanje da je ponovo nešto pogrešno uradio će ga polako ohladiti od vas i prestaće da se trudi i oko najsitnijih stvari, jer će biti u uverenju da ništa nije dovoljno dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

5. Voliš li me? Iako svi ljudi imaju slične želje i potrebe, muškarci su ti koji svoja osećanja radije izražavaju delima nego rečima. 6. Zašto se družiš sa njim? Muška prijateljstva su vrlo jednostavna stvar. Žene često za prijateljice biraju one s kojima dele slična razmišljanja i stavove, dok muškarci neće ulaziti u dubinu pa ni u osudu toga šta njihov prijatelj radi. Ovakvu frazu od lepše polovine doživljavaju kao pretnju prijateljstvu, odnosno pokušaje zabrana druženja. 7. Moj bivši Često pominjanje bivših njima ne zvuči kao dobra ideja, a ukoliko to radite u toku svađe, možete dodatno da isprovocirate muškarca.

8. Tvoja mama… Muškarci generalno ne vole konfliktne situacije i teško im je da se snađu u komplikovanim ženskim odnosima. Stvar je u tome što znaju da će, ako se umešaju, jednoj strani obavezno biti krivi.

9. Uopšte ne misliš na mene Ova fraza muškarcima zvuči kao floskula te je najčešće povezuju sa ženskom taktikom da prestanu da rase ono što trenutno rade i udovolje njoj. 10. Ne znam da li mogu više ovako Osim ako je zaista reč o nekom konačnom razgovoru i zaključku, pa makar o prekidu veze, muškarci ne podnose stalno osvrtanje na probleme na dramatičan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir


Sponsored ads: