“Rekla sam mužu da smo dobili stan, a on je pomislio da su ga obili” Iva je ovako saznala da je srećna dobitnica u nagradnoj igri

Dobitnica trosobnog stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobjedi Iva Raičević iz Zemuna, kaže da nije gledala večerašnje, posljednje izvlačenje i da su joj javili telefonom srećne vijesti.

Nisam gledala emisiju, saznala sam da sam dobila kad su mi javili telefonom, zanimljivo je da kada sam pozvala muža da mu kažem da smo dobili stan, on je razumio da su nam obili stan u kome živimo i pitao da li je sve u redu i kako su djeca – rekla je srećna dobitnica.

Dobitnica stana Iva Raičević živi u stanu u Zemunu sa suprugom, dvoje djece i mačkom Ćirom, kome su bili najzanimljiviji kablovi novinarske ekipe RTS. Iako porodica živi u Zemunu dobitni račun je izdat na Voždovcu.

“Potpuno sam zaboravila dok mi nije zazvonio telefon”

– Suprug drži trgovinsku radnju na Voždovcu i tamo je obavljena kupovina, inače živimo u Zemunu – kaže Iva Raičević i dodaje da je poslato dosta računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Napominje da nije gledala izvlačenje i da je potpuno zaboravila na njega.

– Radila sam nešto po kući, djeca su gledala crtaće, potpuno sam bila zaboravila dok mi nije zazvonio telefon. Odmah sam pozvala muža, rekla sam mu da smo dobili stan, ali pošto sam kroz uzbuđenje to njemu prenijela, on je pomislio da su nam obili stan, pa se uplašio i pitao je da li je sve u redu sa djecom – ispričala je Iva.

Još uvijek ne znaju šta će sa stanom

Nije mogla da precizira kakvi su planovi sa dobijenim stanom, pošto ova porodica ima rješeno stambeno pitanje. Iva je ekonomista po struci, ali ne radi jer su djeca još uvijek mala.

– Ne radim, jer djeca su često bolesna i ne idu u vrtić toliko često, tako da radim sa suprugom koliko mogu, njemu pomažem, tako da u principu zajedno radimo. Bavimo se trgovinom, a inače ne radim u struci – kaže Iva Raičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Napomenula je da ova nagradna igra može da poboljša ekonomiju države, da se smanji siva ekonomija, a i ljudi mogu da dobiju, baš kao i oni – stan. Kako su nadležni najavili, nagradna igra se nastavlja i iduće godine, prenosi Blic.


Sponsored ads: