Rođeni smo sa NATPRIRODNIM sposobnostima ali OVIH 6 stvari BLOKIRAJU naš viši potencijal

Metafizički je sasvim igralište za skeptike.Većina nas su skeptici, stoga vjerujemo samo u ono što možemo vidjeti svojim očima, ali negdje u nama takođe znamo da to nije dovoljno.

Postoji dovoljno naučnih dokaza da se svijet sastoji od različitih frekvencija koje se takođe mogu obratiti kao energije.Proveli smo mnogo istraživanja o istoj, ali još trebamo znati tačnu razinu tih enegija.

Nama ljudima upravlja Svemir – ništa se ne događa bez razloga.Svaki događaj, svako ispravno, svako pogrešno, sve te stvari se dešavaju s razlogom.

1.Negativnost

Kada ste okruženi negativnim ljudima i negativnom energijom, to stvara prepreku za vas da osjetite vibracije koje vas okružuju i da istražite vaš um.To vam otežava prepoznavanje vaših psihičkih sposobnosti ili da ih upotrijebite za postizanje bilo čega .Prisutnost negativnosti čini vašu svijest da izgradi zaštitni štit oko vas i kada imate štiti oko sebe, ograničavate svoje sposobnosti i zaglavite na jednom mjestu.

2.Ne okružujete se sa prirodom

Samo kada ste okruženi prirodom shvatatei otkrijete ko ste.Naše društvo je toliko materijalno vođeno da jedva imamo vremena provesti sa prirodom.Kada se okružite prirodom, dopuštate duši da diše, istražuje i osjeća nove stvari, osim onoga što se naziva ”normalnim” područjem.

3.Navikli ste na stres

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

S obzirom na naše savremene životne stilove, prilično je normalno da  naša razina stresa bude veća i da se naviknemo na to.Proveli smo većinu vremena pokušavajući nešto učiniti ili završiti nešto na vrijeme ili uraditi nešto bolje od drugih i tako dalje.Ovo blokira energije koje možete osjetiti , stres vas čini slabim i tupim.

4.Ne brinete o vašem zdravlju

Jak um može postojati samo u zdravom tijelu.Ako ne brinete o sebi i svom zdravlju, ponovo blokirate vsoje psihičke sposobnosti.Kada jedete hranu koja nije dobra za vas i ne slijedite pravilni režim vježbanja, stavljate svoje tijelo kroz veće naprezanje nego što možete zamisliti, a to dovodi do prilično stalne blokade.

5.Niste iskreni

Kada tražite svoje psihičke moći da povećate svoju društvenu sposobnost i da steknete više priznanja, a ne da znate sebe i budete jedno sa Univerzumom, moći se počinju skrivati od vas.Vaše psihičke sposobnosti postoje kako bi vas vodile na putu kroz Svemir i ništa više.

6.Materijalizam

Kada materijalizam zavija u vašem biću, blokirate se od prepoznavanja vaših sposobnosti, jer ćete cijelo vrijeme provoditi kukajući nad stvarima koje nemate .Materijalizam mijenja vaš fokus iz vlastitog jastva na druge ljude.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.


Sponsored ads: