SANJA KUŽET SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 18 KG: Izbacila je samo jednu namirnicu iz ishrane i dovela liniju do savršenstva

Sanja Kužet smršala je neverovatnih 18 kilograma, a jednom prilikom je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

Sanja Kužet (39) važi za jedno od najlepših tv lica, a popularnost je stekla vodeći vremensku prognozu u Jutarnjem programu, delila je sreću i u nagradnoj igri “Bingo”, ali “Zvezde Granda” su je lansirale u vrh televizijskog novinarstva.

Šarmantna voditeljka uživa u majčinstvu koje je 2017. godine iskusila po drugi put kada je sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem dobila sina Strahinju, dok iz prvog braka ima naslednika Andriju.

Sanja je svojevremeno ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspela da se vrati na staru kilažu.

“Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno”, rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Sanja Kužet je dovela liniju do savršenstva
Sanja Kužet je dovela liniju do savršenstva foto: Printscreen/instagram

Umesto industrijskih slatkiša, zgodna voditeljka jede voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti.

Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi”, rekla je tom prilikom Sanja Kužet.

Ona je u maju prošle godine istrčala polumaraton, zbog čega je bila izuzetno ponosna na sebe.

“Uspela! 21 km, polumaraton. Ko postavlja granice? Mi sami, i pomeramo ih u visine koje mi želimo! Ostvarila sam svoj cilj, posle samo 8 meseci trčanja i zato sam sebi najveća carica! Hvala mojoj porodici, prijateljima, kolegama što su me podržali u mom prvom iskustvu na Beogradskom maratonu. Hvala trkačima koji su me bodrili kada je bilo najteže. Šta li ću sledeće smisliti?”, poručila je tada Sanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir


Sponsored ads: