SRĐAN ĐOKOVIĆ NIKADA ISKRENIJE O SUPRUZI DIJANI: “Moja žena JE HEROJ, gaji 5 muškaraca, a ja sam težak za dvojicu!(FOTO)

Sponsored ads:

Srđan Đoković otkriva koliko je teško Novakovoj majci Dijani bilo da odgaji svetskog šampiona u tenisu.

Uz sve nevolje kroz koje je prošla porodica Novaka Đokovića kao i mnoge druge u Srbiji, majka slavnog tenisera Dijana iznela je na svojim plećima još jednu veliku obavezu – odgajanje svetskog šampiona.

Jednom prilikom je rekla kako odgaja četiri muškarca, mislivši pritom i na muža Srđana. Kako Novakov otac u intervjuu za “Politiku” otkriva, ipak je reč od petorici muškaraca pošto je on “težak za dvojicu“.

“Koliko god mi govorili o njima kao o slabijem polu, to apsolutno nije tačno”, rekao je Srđan Đoković.”One su jači pol u svakom pogledu. Kroz kakve se sve nevolje i nedaće susreću kroz ceo život: porođaj, kuća, briga, zaposlenje. I sve to izdržavaju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Srđan Đoković, Dijana Đoković, Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, ljudi možda još nisu ni svesni koliko je Novak značajan jer je to što on radi prosto neverovatno. A takav ogroman uspeh bio je moguć samo zato što su svi oni jedna porodica – jedan tim.

Najnoviji trenuci sreće u kojima se porodica okupila bili su upravo nakon poslednje pobede – na Rolan Garosu u Parizu. Slavlje je organizovano u Novakovom restoranu u Beogradu.

Dijana Đoković, Srđan Đoković
foto: Profimedia

I Novak i Jelena se takođe trude da orijentaciju ka tradicionalnim vrednostima ugrade u vaspitanje svoje dece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: