SVI imamo tu MOGUĆNOST, ali mnogi nisu uspjeli :12 Znakova koji pokazuju da imate visoko razvijenu svijest

Svi imamo mogućnost da razvijemo višu svijest.Međutim, nisu mnogi uspjeli da urade to.Svi imamo različita duhovna putovanja, pa ako još uvijek niste tamo, ne brinite.U početku je dovoljno da napravite prvi korak da započnete putovanje prema visokoj svijesti.

Ispod se nalazi lista 12 znakova koji pokazuju da ste postigli stanje visoke svijesti.Međutim, moramo nastaviti učiti i napredovati.

1.Razumijete frazu ”mi smo jedno”

Koncept jedinstva vam je poznat.Čak osjećate tu intenzivnu vezu sa svime što se dešava oko vas i vi to razumijete.Znate da svi dolazimo iz istog izvora.

2.Znate pravu vrijednost života

Znate da je dar života nešto zaista cijenjeno.Imate tendenciju da uvijek pomognete onima kojima je to potrebno.Vi ne povređujete ili ubijate sveto biće pod bilo kojim okolnostima.

3.Ne vjerujete u posjedništvo

Dijelite sve što je potrebno sa onima kojima je potrebno.Iskreno vjerujete da smo svi isti na ovom svijetu i da obaj svijet pripada jednako svima.

4.Vjerujete da trebamo surađivati jedni s drugima

Vjerujete da trebamo raditi zajedno ako želimo da zaštitimo i sačuvamo zajedničko dobro.Vjerujete da svako ima istu odgovornost prema svijetu i bolje je ako radimo zajedno prema boljem svijetu.

5.Ne bojite se da će vam nešto nedostajati

Ne bojite se gubitka ili da će vam nešto nedostajati jer vjerujete da će vam izvor dati sve što vam je potrebno.Vaša povezanost sa svime oko vas govori vam da će sve na kraju biti onako kako bi trebalo.

6.Racionalni ste i ne dozvoljavate vašem egu da staje na put bilo čemu

Možete se uzdignuti iznad bilo čega što trebate kada morate riješiti problem.Ostavite vaše emocije sa strane kada se trebate objektivno suočiti sa situacijom.Kada neko ko vas je povrijedio u prošlosti zatraži uslugu od vas , vi će te im i dalje pomoći ako im je potrebno.

7.Radite da vodite druge

Dajete iskrene savjete  ko god vam se obrati.Učite druge vrijedne lekcije , ali ih ne forsirate da urade nešto.Radije ih inspirišete da prate svoj vlastiti put.

8.Brinete se o okolišu

Razumijete da je ova planeta sve što imate, tako da svi trebamo da se brinemo o njoj.

9.Uvijek govorite istinu

Uvijek ste iskreni jer takođe ne želite da drugi lažu vas.Ne želite tu energiju koju laganje stavlja u svijet.Želite iskren svijet sa iskrenom energijom oko vas.

10.Takmičenje vam ne rpedstavlja ništa

Ne želite da se takmičite sa drugima.Vi samo brinete o svojim potrebama.Ako je neko uspješniji od vas zbog toga se ne osjećate loše ili ljubomorno – srećni ste zbog njih.

11.Snažno vjerujete u iscjeljenje

Kada vam se nešto loše dogodi, ne vidite to kao kaznu nego kao potrebu za iscjeljenjem.Znate da ljudsko tijelo ima moć da se liječi, tako da se dobro brinete o njemu i vjerujete u njegovo iscjeljenje.

12.Preuzimate odgovornost za vašu sreću

Stvarate svoju vlastitu stvarnost baziranu na vašim mislima i osjećanjima.Znate da ste odgovorni za vašu sreću, tako da krivljenje drugih nije nešto što vas okupira.Ne igrate ulogu žrtve, radije preuzimate odgovornost za vaše ozdravljenje i emocionalnu dobrobit.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

Scroll to Top