Univerzum će vam poslati sve što je potrebno: ljude sa ovom osobinom očekuju dobre stvari u životu

Tekst se nastavlja ispod oglasa/ Sponsored ads:

Budite strpljivi. I Univerzum će vam poslati sve što je potrebno da biste se osećali srećno.

Ovaj članak posvećen je onima koji su razočarani životom. Za one koji pate od nesigurnosti i koji se osećaju nečuveno. Za one čije su misli zbunjene i koji imaju noćne more. Za one koji ne znaju šta dalje sa svojim životom i koji put da odaberu. Za one koji se nisu odlučili za svoje snove i kako da ih ostvare. Za one koji proživljavaju unutrašnju borbe kojih drugi nisu ni svesni.

Ovaj članak je za vas.

Nadam se da ćete uživati u svakom trenutku svog života i ceniti sve dobro koje već imate. Nadam se takođe da ste usredsređeni na reč “Ja mogu”, a ne da živite, jer to “morate” da uradite. Budući da je ovaj svet prepun mogućnosti, dozvolite sebi da ih vidite.

Nadam se da znate da postoji razlog za sve i da nas najbolje stvari čekaju iza ugla. Nadam se da razumete da mala neizvesnost i neodlučnost uopšte nije loša. Svima nam treba vremena da se opustimo i pronađemo nešto što će nam biti blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Normalno je plašiti se. I dok god napravite bar mali korak napred, to se takođe smatra napretkom.

Nadam se da niste zaboravili na sadašnjost dok ste zauzeti planiranjem svoje budućnosti. Nadam se da još uvek udišete miris cveća, uživate u predivnim zalascima Sunca i čaroliji novog dana. Nadam se da ne dozvoljavate da vas prošlost obuzda. Prošlost se ne može promeniti, treba se fokusirati samo na sadašnjost.

Patnja i bol su privremeni. Oni su neprijatni, ali i važni, jer vas čine jačim i boljim kao čovekom.

Napokon se nadam da ste ljubazni prema sebi. To što je u vama dovoljno je snage i ljubavi da se oprostite sebi svaku grešku koju napravite.

I zapamtite – dobre stvari dolaze onima koji znaju čekati. Zato, ne bojte se da čekate. Budite strpljivi. I Univerzum će vam poslati sve što je potrebno da biste se osećali srećno.

Izvor: Lovesensa