VLADO GEORGIEV LJUBI 15 GODINA MLAĐU CRNKU: Milica mu rodila dvoje dece, on je odveo pred matičara i rekao “NE”

Mnogi se pitaju ko je žena Vlade Georgieva, a poznati pevač Milici je rekao “ne”.

Vlado Georgiev svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, a već dugi niz godinauživa u ljubavi sa 15 godina mlađom Milicom Samardžijom, sa kojim živi u vanbračnoj zajednici.

Milica svog izabranika prati u stopu, te ih često možemo videti na važnim događajima. Par je u međuvremenu dobio i dve ćerkice – Sofiju i Elenu.

Zanimljivo je da su jednom prilikom, pozvali najbliže u jedan restoran, gde su ih dočekali s matičarkom, a potom su na pitanje žele li da stupe u brak odgovorili – ne.

Oboje su se složili da ne žele brak, a osim toga, poklopili su se i u drugim stvarima.

Vlado Georgijev, Milica Samardžija
foto: ATA Images / Antonio Ahel

– Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno – istakao je jednom prilikom.

Vlado Georgijev, Milica Samardžija
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Upoznali su se krajem 2013. godine na kastingu za njegov spot za pesmu “Iskreno” i ubrzo su otpočeli vezu, a pevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu.

Tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom.

Vlado Georgijev, Milica Samardžija
foto: Kurir/ Dragan Kadić

Međutim, u njihovom odnosu nije uvek sve bilo jednostavno, a nekoliko puta su se svađali i mirili. Ipak, “večiti neženja” koji je godinama bežao od porodice i obaveza se posle mnogo vremena skrasio.

Izvor: stil.kurir.rs