ŽENA I ĆERKA TU NE MOGU NIŠTA: Gagi Jovanović iznenada odlučio da je GOTOVO

Zdravstveno stanje Dragana Jovanovića dugo ga je držalo daleko od scene

Zdravstveno stanje Dragana Jovanovića već godinama unazad brine brojne njegove poštovaoce a sve je počelo još pre gotovo pet godina kada je poznati glumac bio prinuđen da se povuče sa glumačke scene zbog pogoršane situacije u vezi sa njegovim leđima.

Kao posledica takve odluke došla je činjenica da smo glumca daleko manje viđali u novim projektima nego ranije, ali on je bio decidan u nameri da zdravlje stavi ispred svega ostalog.

Zdravstveno stanje Dragana Jovanovića uticalo je tada na njegovo svakodnevno funkcionisanje zbog problema sa diskus hernijom a njegova odluka da se povuče sa scene do te mere je bila dugotrajna da je publika i danas oseća jer se glumac znatno ređe odlučuje za projekte nego ranije.

– Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme, jer poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu ili julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine – rekao je Gagi 2018. godine a dve godine kasnije stigla je vest da je veliki deo svog problema uspeo da reši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Dragan Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Zdravstveno stanje Dragana Jovanovića, naime, poboljšano je nakon operacije 2020. godine ali i dan-danas on mora da strogo vodi računa o svojim leđima što ga je odvelo u prirodu u kojoj danas boravi mnogo češće nego ranije, a to ga istovremeno odvaja od publike jer zdravlje je ipak na prvom mestu.

– Čovek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne… To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem – ispričao je glumac nakon što je prebrodio tešku životnu epizodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: espreso


Sponsored ads: