Žena je poslala poruku mužu vojniku da je rodila, nije znala da stoji iza nje

Uzbuđena žena je taman poslala poruku mužu vojniku kako bi ga obavijestila da je rodila blizance. Nije znala da stoji iza nje.

Narednik Skyler Cooper bio je u vojsci u Kuvajtu tijekom druge trudnoće svoje supruge. Ne samo da je Cydney Cooper bila trudna s blizankama, nego je morala odgajati i njihova dva sina. 

Cydney je dobila gripu pred kraj trudnoće. Zbog toga su blizanke Emma i Kayla rođene u 33. tjednu trudnoće. 

Skyler nikako nije mogao stići u Kansas kako bi bio sa suprugom pri porodu. No nastojao ju je zvati i slati joj poruke koliko god je mogao. 

Cydney je bila zahvalna što su obje bebe bile zdrave te su iz dana u dan sve više rasle i jačale. Nije mogla dočekati da ih njihov tata napokon upozna. 

12 dana nakon poroda Cydney je sjedila na intenzivnoj sa svojim bebama. Jedna joj je beba bila u ruci, a u drugoj je slala poruku Skyleru. On joj je cijeli dan slao poruke, htio je što više slika kako bi vidio kako su bebe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ona mu je taman počela pisati poruku kada je u sobu ušla medicinska sestra s jednim velikim iznenađenjem.

Cydney je na Facebooku sve ukratko ispričala: „1 godina ludila, 1000 kilometara, 1 samačka trudnoća i porod, 48392 Skype poziva, nekoliko superheroja, nekoliko vožnji avionom, 12 dana na intenzivnoj, tona pomoći od obitelji i prijatelja te mnogo suza“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: novizivot


Sponsored ads: