Žena koja je umrla na operacijskom stolu kaže da je otišla u raj i vratila se natrag

Žena kaže da je otišla u raj, nakon što je nakratko umrla na operacijskom stolu, a potom se vratila natrag. Ovo je njezino svjedočanstvo!

Tijekom svoje zadnje godine na fakultetu, Tricia Barker je doživjela sudar. Nesreća joj je uništila kralježnicu i liječnici su je odvezli na hitnu operaciju. Kao da to nije dovoljna trauma, počela je krvariti na stolu.

Nevjerojatno iskustvo raja

No za to je vrijeme doživjela nešto nevjerojatno. Otišla je do raja i vratila se natrag u život. Tricia se sjeća da je vidjela svoje tijelo iznad stola prije nego što je “odletjela prema zvijezdama”, gdje se zatim našla licem u lice s Bogom.

“Gledala sam dolje na kirurški stol i sjećam se da sam mislila da ima toliko krvi. Zašto ima toliko krvi?”

U sljedećem trenutku ugledala je anđele! Došli su je spasiti i reći joj da je sigurna u Božjim rukama dok su iscjeljivali njezino tijelo, uključujući i ruke kirurga koji su se trudili da je spase.

Dok su joj tijelo popravljali, sjetila se da je bila u raju. Dok je bila tamo, ponovno je srela svog djeda koji je umro u svojim 70-ima. Ali rekla je da je blistao od svjetlosti. Zatim je upoznala Boga koji joj je rekao da se vraća na zemlju i da ima vrlo posebnu svrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

“Ne možete zamisliti tu ljubav, toliko je intenzivna i ne osjećamo ništa slično, ovdje osjećamo uvid u nju”, rekla je. “Osjećala sam se kao da je sve što je mrtvo sada živo. Moj djed se pojavio i izgledao je prekrasno. Umro je u sedamdesetima, ali na nebu je blistao svjetlošću.”

Tricia je lijep podsjetnik svima nama da samo zato što ne možemo vidjeti Boga, to ne znači da nije stvaran. Njezino svjedočanstvo zapanjujući je dokaz da služimo jedinom pravom, živom Bogu.

“Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.” (Jeremija 29, 11)

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: novizivot


Sponsored ads: