Žena otišla na zatezanje lica, pa iz ordinacije izašla neprepoznatljiva: Komentari pljušte, ” Moraće da promeni pasoš”

Rezultati koje je ostvarila Angelika nakon plastične operacije zatezanja lica su zadivljujući, ljude je ostavila bez teksta

Nedavna operacija zatezanja lica žene od 58 godina je ostavila sve zadivljene. Ovakva transformacija nije ništa drugo do čudesna, pokazujući izuzetan napredak u estetskoj hirurgiji.

Video Angelikine transformacije postao je viralan, sakupivši 14 miliona pregleda i oko 300.000 lajkova. Sa 58 godina, Anđelika je prišla svom plastičnom hirurgu, dr Sandari Nikolaevoj, sa željom da izgleda mlađe i pritom postigne prirodan rezultat. Izuzetan uspeh njenog fejsliftinga privukao je pažnju interneta, a gledaoci širom sveta su se divili njenom mladalačkom i osveženom izgledu.

Prema rečima njenog hirurga, njene procedure su uključivale zatezanje lica i kružnu blefaroplastiku. Fajslifting je podrazumevao uklanjanje viška kože sa lica i vrata, izvođenje platismaplastike i liposukciju vrata i brade. Kružna blefaroplastika je podmladila njene oči, učinivši da izgledaju mlađe.

Ove kombinovane procedure transformisale su njen oval lica, eliminisale primarne znake starenja i izgladile nabore na nosu i bradi. Efekti operacije će trajati mnogo godina, pružajući mladalački i harmoničan izgled deceniju ili više.

Plastična Operacija
foto: Printscreen Instagram / dr.sandara_nikolaeva

Rezultati su se pokazali samo dve nedelje nakon operacije. A hirurg je primetio: „Naravno, lice je otečeno, ali već možemo da ocenimo konture lica.”

Komentari ispod snimka su se velikom većinom složili da je rezultat bio impresivan: „Vau, već je bila lepa, ali sada se transformisala! Izgleda tačno kao da ima 30 godina.” „Definitivno će morati da promeni pasoš. “

Izvor: stil.kurir.rs

Scroll to Top